Service generatoare BUZAU de la 1 firme

Firme service generatoare Buzau

Service generatoare Buzau. Lista firmelor care au in oferta service generatoare, cu sediul in judetul Buzau, cuprinde 1 firme.
Pagina 1 - Afisam firmele de la 1 pana la 1.
fara logo

Service generatoare

. Bobinaj si service pentru motoare electrice in judetul buzau. aparate electrice pentru puncte de transformare energie electrica.......

GENERAL ELECTRO MOTOR SRL


Ultimele cereri de oferta

Inapoi in TOP Pentru reparat un generator (BUCURESTI) - 22 Oct 2010
Ma intereseaza sa repar un generator de curent Enhel 2,5 sau 2,6

Service dvd LG (IASI) - 14 Jul
As dori un service la un dvd lg, unele cd-uri le citeste altele nu. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Service auto vulcanizari - Service Auto (BUCURESTI) - 6 Jul
Buna ziua, As dori o oferta pentru Service Auto cu dimensiunile 7m x 6m (H - 4m). Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Reparatie imprimanta Brother DCP-150C (PRAHOVA) - 27 Apr
Bună ziua! Deţin o imprimantă Brother DCP-150C care nu mai printează color. Scaner-ul si printarea cu cartuşul negru funcţionează. În urma unei verificării la un service în Ploieşti, mi s-a comunicat că ar fi înfundat capul de printare color. Dacă se poate remedia acest defect, vă rog să îmi comunicaţi si costurile totale, aferente acestei operaţii. Mulţumesc frumos! O zi bună!

Inchiriere generator Preme 3 Kw - Generatoare (TIMIS) - 20 Feb
Buna ziua, As dorii o oferta pentru inchiriere Generator curent monofazat 3 kW pentru locatie Timisoara. Astept un raspuns


Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro