Supraveghere video BIHOR de la 4 firme

Firme supraveghere video Bihor

Supraveghere video Bihor. Lista firmelor care au in oferta supraveghere video, cu sediul in judetul Bihor, cuprinde 4 firme.
Pagina 1 - Afisam firmele de la 1 pana la 4.
logo

Supraveghere video

. Catalogul firmei VASCIP SRL cuprinde invertoare de tensiune, leduri se afisaje, camere supraveghere. Sediul nostru este Str..... bobine deflexie, comutatoare cu cheie, comutatoare, intrerupatoare retea, multimetre, multimetre..

VASCIP SRL

logo

Supraveghere video, supraveghere video oradea

.. luni si sunt insotite de instructiuni in limba romana.. supraveghere video, supraveghere audio, localizatoare gps, aparatura anti.... oradea, aparatura anti spionaj oradea, ceasuri de mana oradea, camere ascunse oradea, minicamere filmat oradea..

SC PITI & ASOCIATII SRL

logo

Supraveghere video

.. spy, reprtofoane, microfoane spion, localizare gps, supraveghere video. spypro.ro este importator direct de echipamente.... microcamere spy Camere wireless pentru supraveghere - Spy Pro You must have JavaScript enabled in your..

POPESCU MARIAN COMERT INTREPRINDERE INDIVIDUALA

logo

Supraveghere video

.. ce priveste nevoile de comunicatii, gestiune personal, supraveghere si securitate in cadrul firmelor mici, mijlocii si mari..... de pontaj, terminale, retelistice, telefonie oradea, monitoare, laptopuri, desktopuri, imprimante, ceas de..

SC SOFTER ROMANIA SRL


Ultimele cereri de oferta

Inapoi in TOP Montat camera de supraveghere exterior (VRANCEA) - 29 Jun
Doresc sa montez o camera supravegere de exterior, dar alimentarea cu curent este numai pe timp de noapte, si doresc supraveghere 24 h din 24. Cum se poate face. Astept informatii si oferta dumneavostra. Multumesc.

Sistem de supraveghere parc de 0,95 mega (CLUJ) - 26 Jun
In jud.Bihor un parc de fotovoltaic de 0,95 mega pe sol de 2 ha teren drept: panou 250 poly, suport,3 buc invertor,imprajmuire,sistem de supraveghere. Pret material+manopera cu TVA

SISTEME VIDEO SUPRAVEGHERE COLOR (CLUJ) - 25 Jun
Buna ziua, As dori o oferta pentru SISTEME VIDEO SUPRAVEGHERE COLOR. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Solicitare oferta sistem supraveghere video (BRASOV) - 11 Jun
Buna ziua, Va rog sa-mi trimiteti pe adresa de e-mail o oferta de pret pentru un contract de prestari servicii/mentenanta pentru sistemul de supraveghere video de la depozitul nostru de pe Calea Feldioarei FN, astfel incat la nevoie sa putem beneficia de serviciile unui angajat de-al dvs. care sa remedieze problemele. Va multumesc anticipat.

Sistem de supraveghere video si de alarma (GALATI) - 26 May
Buna ziua as dori o oferta de pret pentru un sistem de supraveghere video format din 4 camere video pentru un magazin si sistemul omologat de alarma cu 4 senzori de prezenta si torul necesar pentru autorizare. Multumesc. spatiul este in suprafata de 100 mp


Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro