Transport international BIHOR de la 17 firme

Firme transport international Bihor

Transport international Bihor. Lista firmelor care au in oferta transport international, cu sediul in judetul Bihor, cuprinde 17 firme.
Pagina 1 - Afisam firmele de la 1 pana la 17.
logo

Transport marfa international

. Scurta prezentare societatea noastra are ca obiect de activitate transportul si expeditiile de marfuri in trafic auto intern si......

SC CARGO VARADINM SRLlogo

Transport marfa international, transport international bihor

.. logistica oradea, transport international oradea, transport international bihor, transport rutier bihor, transport rutier.... Transport intern Transport internaional Logistic Contabilitate Intrastat Ionel Ciuta..

SC GLOBAL-LOGISTIC SRL

logo

Transport persoane international

. Transport persoane intern si international, inchirieri autocare. In momentul de fata asiguram transportul regulat pe mai multe.... ..

ANDY TRANS TOURS SERV SRL

logo

Transport marfa international

. Transport intern si international dedicat si grupaje, depozitare si transbordare. metis este un grup de firme infiintat in 2006 ......

SC METIS LOGISTIC SRL

logo

Transport international marfa, transport marfa international

. Firma noastra este casa de expeditie (transport), nu demult a aparut pe piata romana. pana acuma avem relatii aproape in toate......

DILO SPEDITION GROUP SRL

fara logo

Transport utilaje international

Transport si international utilaje agricole agabaritic

.. piese utilaje agricole, stivuitoare telescopice, transport utilaje agricole, transporturi agabaritice, transport utilaje.... telescopice agricole, tractoare john deere, vanzari combine agricole, vanzari tractoare agricole ..Oferim Transport si international utilaje agricole agabaritic..

ALEXANTO COMEXIM SRL

logo

Transport international rutier, transporturi internationale oradea

Transporturi

. Efectuam transport rutier national si international in romania si statele uniunii europene. calitatea serviciilor noastre este......Oferim Transporturi..

SC GRANDEXPRES SPEDITION SRL

fara logo

Transport international, transport marfa international

. Specialistii in organizarea transporturilor internationale de marfuri in regim de grupaj, indiferent de cantitate sau volum,......

SC BRADYE FOREST SRL

logo

Transport marfa international, transport marfa international oradea

. Firma noastra are ca activitate de baza transportul rutier de marfuri intern si international cu camioane tip prelate, pana la 24......

SC LUXOR SRL

logo

Transport international marfa, transport international marfa

. Lider in domeniul transportului international de marfuri si logisticii, gat logistic cuprinde o retea de colaboratori de peste 300.... DE MARFA / GAT-Logistic..

GAT LOGISTIC SRL

logo

Transport international, transport international oradea

.. si in strainatate, rezervari hoteliere in toata lumea, transport international cu avion sau autocar.. agentie de turism, vacante,.... oradea, rezervari hoteliere oradea ..

SC DOMINO TOURS SRL

logo

Transport international marfa, transport marfa international

. Sc atlantic euro trans srl este o firma cu capital integral privat, avind ca obiect de activitate transportul international de.... si international Pentru a obtine in mod interactiv o cotatie de pret pentru marfurile pe care le aveti de..

SC ATLANTIC EURO TRANS SRL

fara logo

Transporturi internationale, transport rutier international

.. management şi afaceri, axată in special pe logistica transporturilor rutiere de marfă internaţionale. prin experienţa de 10.... management afaceri, logistica oradea ..

XENIA TOURS SRL

logo

Transporturi internationale, transport international marfuri

. Firma de transport intern si international de marfuri in regim tir, statie carburanti. va rugam sa ne contactati pentru informatii......

SC WINTER BENZ SRL

logo

Transporturi marfa internationala

. Europeancargo este noua bursa de transport si marfa care va ofera cele mai promte, eficiente si performante servicii pentru.... europeana..

SC DECAGO SRL

fara logo

Transport international persoane

.. deci un pret foarte bun. deasemenea efectuam transport rapid de marfa cu duba noua, carosata 1.5tone, 16mc. dorim sa.... geotextil, geocompozit bentonitic, geogrilie ..

SC GRUBERTEX SRL

fara logo

Transport international

. Societatea noastra va ofera servicii de transport cu autocamioane de 22 tone atat intern cat si international, in regim de grupaj......

SC TIACOMROM SRL


Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro