Utilaje de gradina de la 9 firme

Firme utilaje de gradina

Utilaje de gradina. Lista firmelor care au in oferta utilaje de gradina cuprinde 9 firme.
Pagina 1 - Afisam firmele de la 1 pana la 9.
logo

Utilaje gradinarit

.. unelte pentru instalatii,Scule,generatoare,compresoare,utilaje de gradinarit.... motocoase, mini cultor electric, placi compactoare, unelte zugravit, scule electrice, pulverizatoare,..

SC ELIDA LUX CONSTRUCT SRL

- BUCURESTI
logo

Utilaje gradina

reparatii utilaje padure si gradina

. Distribuitor autorizat husqvarna comercializam toata gama de produse si accesorii pentru motofierastraie, utilaje de gradina,.... drujbe, vanzari motofierastraie, drujbe brasov, motofierastraie brasov, motocositori brasov, motocultoare..Oferim reparatii utilaje padure si gradina..

SC DRUJBE HSV SRL

- BRASOV
logo

Utilaje gradina

.. Iași, comercializeaza si asigura service pentru utilaje si masini agricole. Firma a fost fondată în anul 2012 în.... plug cartofi Service..

SC PROFESIONAL UTILAJ SRL

- IASI
logo

Utilaje gradina

. Firma partner cu oma italia producator de utilaje agricole. diler pentru romania - moldova al produsele oma italia..... subsoliere, vanzari scarificatoare, scarificatoare pentru vii, scarificatoare mici, vanzari subsoliere,..

SC OMARO IPEX SRL

- PRAHOVA
logo

Utilaje gradinarit

. Activam incepand cu anul 2005 in judetul HARGHITA si avem in oferta masini agricole, echipamente zootehnie, utilaje gradinarit..... tancuri de racire, analizatoare lapte, automate dozare lapte, garduri electrice, saltele de cauciuc,..

GAZDA SZOVETSEG SRL

- HARGHITA
logo

Utilaje gradinarit

.. si stabilizatoare de tensiune, echipamente si utilaje de constructii, echipamente si utilaje pentru agricultura si.... curatenie, aparate de sudura, invertoare sudura, motocultoare, motosape, polizoare unghiulare, ciocane..

SC GLOBAL TECH SRL

- IASI
logo

Utilaje gradinarit

. Importator de utilaje de gradinarit, motosapatoare " marci"cu accesorii, piese de schimb (pentru motoare honda, briggs&stratton,.... ultrasunete, accesorii motosapatoare, atomizoare, echipamente gradinarit, freza de zapada, generatoare de..

SC ERMEKO TRADE SRL

- BIHOR
logo

Utilaje de gradina

.. larga de produse si accesorii pentru motoferastraie, utilaje de gradina, utilaje de exploatare forestiera, utilaje de.... husqvarna, motounealta taiat gard viu, freze zapada autopropulsate, masini tuns iarba, dispozitiv evacuat..

SC IOSKANIR SRL

- BRASOV
logo

Utilaje gradina, utilaje gradina honda

. Productie de mobila pvc (salamander ), productie mobila la comanda, utilaje honda, usi garaj, rulouri, jaluzele, draperii. in......

SC FAIR IMPEX 8 SRL

- GALATI

Ultimele cereri de oferta

Inapoi in TOP Transport utilaje agricole - Transport Utilaje (IASI) - 27 Jul
Buna ziua, As dori o oferta pentru Transport utilaje agricole - Transport Utilaje. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Utilaje tamplarie lemn MUT cu abricht circular freza combina (IASI) - 26 Jul
Buna ziua, As dori o oferta pentru Utilaje tamplarie lemn MUT cu abricht circular freza combina. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Utilaj semiautomat de ambalare a peletilor (BIHOR) - 23 Jul
Buna ziua, Firma pe care o reprezint are ca domeniu principal de activitate importul si comertul cu peleti pe teritoriul Italiei. Firma noastra este in cautarea unui utilaj semiautomat de ambalare a peletilor. Ne intereseaza un ciur vibrant pentru peleti si un dozator cu cintar pentru saci, ambalarea se face in saci de 15 kg din plastic. Va rog sa-mi comunicati ce utilaje ne puteti oferi si preturile aferente acestora fara TVA. Va multumesc. Cu respect.

Sudeze Utilaje plastice utilaje pungi saci (CONSTANTA) - 18 Jul
Buna ziua, As dori o oferta pentru Sudeza universala ATM-OK 68 cm/ 85 cm Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!

Copertine gradina (DOLJ) - 10 Jul
Buna ziua, As dori o oferta pentru Copertine gradina. Am gasit oferta dvs. pe Afacerist.ro si as dori mai multe detalii. Multumesc!


Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro