follow Firme » Materiale constructii » Adezivi constructii » Adeziv constructii
  home     Adezivi constructii   Adeziv constructii
Back on top
Logo SC ROMTEHNOCHIM.SRL

SC ROMTEHNOCHIM.SRL

ILFOV
Gold

Produse hidrosolubile

telefon 0724 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Adeziv tip Aracet pentru Constructii EMEX

Categorie: Produse hidrosolubile
Categorii afaceri Meniu
 
share Distribuie pagina
 
Descriere:


Adezivul tip Aracet pentru Constructii EMEX
este un produs plastifiat de adaos, pe baza de polimeri, extenderi si aditivi, pentru imbunatatirea proprietatilor de aderenta, priza si a rezistentelor la intemperii a adezivilor pentru gresie si faianta, precum si unor produse ca: var, huma, mortare, etc. Produsul are aderenta foarte mare la suport si putere mare de penetrare a suportului. In cazul existentei igrasiei sau altor mucegaiuri chiar vechi, pe suportul pe care urmeaza a fi utilizat, se va folosi in prealabil Sanitizantul Forte EMEX.

Domenii de Utilizare:

Adezivul tip Aracet pentru Constructii EMEX este folosit ca material de adaos la adezivi, tencuieli, mortare pe baza de ciment. Se mai foloseste deasemenea pentru imbunatatirea produselor ca varul lavabil, huma, etc., sau, la o diluare corecta, chiar ca amorsa inaintea aplicarii vopselelor lavabile, sau pentru pregatirea gleturilor.

Acest tip de adeziv este compatibil cu urmatoarele tipuri de suprafete de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.

Se mai poate folosi cu succes pe alte suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.

Adezivul pentru Constructii EMEX, desi are ca prima utilizare imbunatatirea proprietatilor adezivilor, mortarelor si chiturilor cimentice, datorita proprietatilor sale foarte bune poate fi folosit si la lipirea diverselor elemente utilizate in constructii, (cum ar fi lambriurile, placile de polistiren expandat, s.a.).

In cazul in care adezivul este folosit pentru lipire, se va asigura pregatirea suportului inaintea aplicarii; suprafetele trebuie sa fie netede, plane, uscate, rezistente. Trebuie avut in vederea ca betoanele care contin aditivi ca: silicati, alcool polivinilic, ceruri, etc., pot influenta in mod negativ aderenta produsului.

Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/adeziv-tip-aracet-constructii.pdf
Pret:
4.8
Link produs:
pagina prezentare
Suntem:
Producator si Oferim servicii pentru Adeziv tip Aracet pentru Constructii EMEX.
Oferta:
En Detail
Livrare:
Livram si prin curier
Alte resurse:

adeziv constructii