follow Firme » Turism » Cazare » Cazare hotel
  home     Cazare   Cazare hotel
Back on top
Logo SEYTOUR SRL

SEYTOUR SRL

SIBIU

Turism

telefon 0369 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

CAZARE HOTEL SPLENDID 4* MAMAIA

Categorie: Turism
Categorii afaceri Meniu
 
share Distribuie pagina
 
Anunturi sponsorizate Google
live
Descriere:
Situare: la o distanta de 200 de m plaja si 30 de m de lac, avand o pozitia privilegiata datorita orientarii camerelor, fie cu vedere spre mare, la rasarit, fie cu vedere spre lacul Sutghiol, la apus.

Facilitati hotel: Toate holurile sunt prevazute cu camere de luat vederi, supravegandu-se astfel spatiile de cazare, 24 de ore din 24. Parcarea hotelului, dotata cu sistem de bariere cu fotocelule, este supravegheata electronic din doua unghiuri opuse ce capteaza, permanent, orice miscare. Restaurant cu bar de zi;sala conferinte; Centru de relaxare cu: masaj, sauna si cosmetic; Pastrarea obiectelor de valoare; Sisteme de siguranta; Carti de credit acceptate: Visa Card, Master Card, American Expres; Spatiu depozitare bagaje; ascensor; facilitati persoane cu handicap.

Dotari camere: TV, minibar, internet gratuit, telefon national si international, paturi cu saltele ortopedice, uscatoare de par si priza pentru aparat de ras in baie, instalatie de climatizare vara - iarna, balcoane.

Servicii masa: micul dejun este in sistem bufet, restul meselor este in sistem carduri valorice. Masa se poate servi la restaurantul hotelului sau la restaurantul Casa Romaneasca situat pe faleza, in dreptul cazinoului.
Pret:
INCEPAND CU 175 EURO
Suntem:
Oferim servicii de CAZARE HOTEL SPLENDID 4* MAMAIA.
Alte resurse:

cazare hotel