Colectare hartie ploiesti BAICOI PRAHOVA

Logo SC PACOS ECO COLECTARE SRL
Membru GOLDUnde ne gasiti?
RO30900080
J29/1753/2012
ADRESA: STR.PALTINULUI, NR. FN, BAICOI, JUDETUL PRAHOVArnPROGRAM DE LUCRU: 7-16:00rnPUNCT DE LUCRU 1: PLOIESTI, STR. GH.GR.CANTACUZINO(dupa spalatoria HAROLD)rnPROGRAM DE LUCRU: 7-16:00
PRAHOVA


(PRAHOVA)
www.colectarehartieploiesti.ro
››› colectare hartie ploiesti, colectare deseuri carton ploiesti, colectare deseuri reciclabile


Colectare hartie ploiesti

Categorie: colectare hartie
Descriere: SC Pacos ECO COLECTARE SRL colecteaza hartie, carton. Puteti merge la centrul nostru de colectare din Str. Ghe. Gr. Cantacuzino 340 D , Ploiesti ( iesirea spre Parc Industrial langa Spalatoria Harold). Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la 0766097551.
Pret: Negociabil

Telefon
Trimite mesaj


Firma SC PACOS ECO COLECTARE SRL nu a adaugat nici o poza referitoare la Colectare hartie ploiesti. Postati o cerere de oferta pentru a cere detalii despre Colectare hartie ploiesti si, eventual, poze.


Articole asemanatoare

fara poza
Colectare deseuri carton Ploiesti
SC Pacos Eco Colectare SRL colecteaza deseuri de carton din toata zona Prahova. Pentru detalii va rugam sa sunati la 0766097551.
Pret: Negociabil
fara poza
Colectare deseu pet
Colectam deseu pet transparent, albastru, verde, maro, alb mat. Pentru raspuns rapid si detaliat sunati la 0766097551. Ofertele scrise se vor trimite numai in urma discutiei telefonice.
Pret: negociabil
fara poza
Colectare folie polipropilena
Firma noastra ofera servicii de calitate in domeniul colectarii de folie polipropilena. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la 0766097551.
Pret: negociabil
fara poza
Colectare folie plastic
Firma noastra ofera servicii de calitate in domeniul colectarii de folie plastic (PE si PP). pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la 0766097551.
Pret: negociabil
fara poza
Colectare deseuri cauciuc
Firma noastra ofera servicii de colectare a anvelopelor uzate. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la 0722268593.
Pret: negociabil
fara poza
Colectare deseu textil
PACOS ECO COLECTARE SRL ofera servicii de colectare a deseurilor textile ce provin din industria confectiilor (resturi de tricot, margini de tesaturi, fire precum si capete fasii materiale d..
Pret: negociabil
fara poza
Colectare deseuri reciclabile
Colectam si reciclam deseurilor de carton, hartie, folie plastic, maselor plastice in general pp, ps, hdpe, pe. Pentru mai multe detalii va rugam sa snunati la 0766097551.
Pret: negociabil
fara poza
Colectare paleti lemn
Oferim servicii de colectare pentru deseuri europaleti, deseuri paleti atipici, deseuri paleti deteriorati (mai mult de 3 piese), deseuri lemn (scanduri). Pentru mai multe detalii va rugam s..
Pret: negociabil
fara poza
Colectare baterii si acumulatori uzati
Oferim servicii de colectare baterii uzate, acumulatori auto uzati, acumulatori industriali uzati. Pentru o oferta detaliata va rugam sa sunati la 0722268593.
Pret: Negociabil
fara poza
Colectare deseuri industriale periculoase si nepericuloase
Firma noastra colecteaza deseuri provenite din diverse ramuri industriale: emulsii, lichide de spalare, solventi, slamuri, noroaie, namoluri, agenti de conservare, coloranti, uleiuri si rezi..
Pret: negociabil

Index Afacerist.ro Termeni si conditii Politica confidentialitate Contact Afacerist.ro Servicii platite Afacerist.ro