follow Firme » Consultanta » Consultanta manageriala
  home     Consultanta   Consultanta manageriala
Back on top
Logo SC LONG CONSULTING SRL

SC LONG CONSULTING SRL

SUCEAVA

Consultanță Managerială

telefon 0723 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Consultanta manageriala

Categorie: Consultanță Managerială
Categorii afaceri Meniu
  • Acasa
  • Consultan managerial
  • + arata toate categoriile
  • Fax
  • Unde ne gasiti?
  • Identificare fiscala
 
share Distribuie pagina
 
Anunturi sponsorizate Google
live
Descriere:
Managementul, ca proces, este o înlănţuire de eforturi de gândire şi de acţiune prin care echipa managerială realizează diagnoză, planificarea şi decizia, organizarea, coodonarea şi controlul procesului de transformare succesivă a resurselor informaţionale, financiare şi materiale, cu implicarea resursei umane, în scopul atingerii obiectivului strategic al organizaţiei într-o măsură acţională eficace (cu economie de timp) şi eficientă (cu câştig maxim şi efort minim).
Consultanţa managerială se bazează pe o analiză diagnostic completă, la nivelul întregii organizaţii, efectuată de consultanţi cu experienţă din punct de vedere a strategiilor, targetelor propuse cât şi a conceperii şi implementării a procedurilor interne.
Succesul se planifică!

Valoarea reală a unui plan de afaceri este asigurată de procesul de cercetare şi de studiere într-un mod sistematic a întregului business.Planul de afaceri va ajută să gândiţi lucrurile temeinic, să studiaţi şi să faceţi cercetări dacă nu sunteţi siguri asupra datelor reale şi de asemenea să priviţi ideile dumneavoastră în ansamblul.
Long Consulting vă pune la analiză de piaţă, strategia de marketing sau estimarea financiară care sunt obligatorii, indiferent de tipul de activitate sau de motivul pentru care este creat planul precum şi toată logistică de construcţie, interpretare, şi analiză a planului de afacere.
Analiza afacerii reprezintă scopul cât şi destinaţia – unde doriţi să ajungă afacerea dvs. Obiectivele cât şi etapele propruse sunt semnele de progres pe drumul succesului.
Analiza afacerii este un ansamblu de sarcini, cunoştinţe şi tehnici necesare pentru a identifica nevoile unei afaceri sau pentru a determina soluţii la problemele unei afaceri.
Long Consulting face analiza datelor istorice şi de tranzacţionare, pentru a identifica riscurile şi oportunităţile afacerilor previzionate. Analizează modelele de afaceri şi studiază relaţiile de dependenţă dintre factorii care determina afacerile respective, pentru a permite evaluarea riscurilor sau potenţialului, în vederea orientării procesului de rezolvare a problemelor şi a celui decizional spre performanţe cât mai înalte.
Realismul este una dintre cele mai importante calităţi ale unui buget.
Bugetul unei companii este stabilit anual. Un buget terminat cere, de obicei, un efort considerabil şi poate fi văzut ca un plan financiar pentru noul an financiar. În timp ce în mod tradiţional departamentul de finanţe stabileşte bugetul companiei, departamentele acesteia trebuie să contribuie prin veniturile şi cheltuielile aşteptate, la bugetul final.
Long Consulting propune forma realistă de buget care să permită companiei partener să-şi realizeze obiectivele. Stabilim în mod realist priorităţile şi observăm periodic veniturile şi cheltuielile, că să-ţi poţi da seama la timp când apar excesele sau deficite şi cum pot fi acestea corectate.
Unul dintre obiectivele unei companii, probabil cel mai important, este obţinerea de profit.
Targetul reprezintă acele obiective ce au în vedere orizonturi îndelungate, şi care se referă la ansamblul activităţilor organizaţiei sau la componente majore ale acesteia. Orice companie trebuie să-şi planifice activitatea şi să stabilească obiective pentru forţa de vânzare şi pentru toţi cei angrenaţi în procesul de creaţie, achiziţie, logistică, etc.
Long Consulting, prin specialiştii săi analizează, propune şi concepe obiective / targete care au ca scop motivarea, planificarea activităţii şi determinerea de acţiuni care să conducă la dezvoltarea afacerilor partenerilor săi.
Procedurile descriu cum ar trebui să decurgă un proces în practică şi sunt practic similare unui manual de utilizare pentru un aparat.
Procedurile descriu cum ar trebui să decurgă activităţile într-o companie, organizaţie sau grup de lucru şi descriu ansamblu
Pret:
****
Suntem:
Producator, Furnizor si Oferim servicii pentru Consultanta manageriala.
Oferta:
En Detail
Livrare:
Livram si prin curier