follow Firme » Casa decoratiuni » Covoare » Covor pvc tarkett
  home     Covoare   Covor pvc tarkett
Back on top
Logo LUXURY INTERIORS DESIGN SRL

LUXURY INTERIORS DESIGN SRL

BUCURESTI

covor pvc sali port

telefon 0723 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Covor pvc Tarkett

Categorie: covor pvc sali port
Categorii afaceri Meniu
  • Acasa
  • Covor pvc sali port
  • + arata toate categoriile
  • Unde ne gasiti?
  • Identificare fiscala
 
share Distribuie pagina
 
Anunturi sponsorizate Google
live
Descriere:
Aveţi nevoie de o soluţie de paviment sportiv pentru sala de gimnastică a şcolii, o soluţie de paviment sportiv pentru masa de tenis sau pardoseală pentru sala de gimnastică? O soluţie de paviment sportiv care asigură utilizatorului confort şi siguranţă? Când se face referire la soluţiile de paviment sportiv, vă place să aveţi posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de culori şi forme/modele?

Soluţia corectă/adecvată pentru dumneavoastră este vinilul sportiv Omnisports. Datorită materialului spumos din care vinilul sportiv este fabricat, această soluţie de paviment sportiv asigură reducerea excelentă a zgomotului generat în timpul jocului şi absoarbe şocurile create în sălile de gimnastică atunci când sunt scăpate greutăţile/halterele. În plus, vinilul sportiv are o suprafaţă maleabilă, prin care garantează confortul şi siguranţa sporită a utilizatorului.

Această soluţie de paviment sportiv este disponibilă într-o gamă largă de culori şi forme/modele şi permite numeroase soluţii de proiectare. Vinilul sportiv reprezintă o soluţie economică, întrucât poate fi instalat/montat fără aplicare prealabilă de adeziv pe suprafaţa existentă şi, în acest mod, este facil de îndepărtat, în caz de necesitatea unei soluţii temporare.

Întreţinerea vinilului sportiv este foarte facilă şi protecţia specială a pavimentului garantează că podeaua dumneavoastră va rezista. Vinilul sportiv Omnisports este disponibil în cinci categorii de grosimi diferite, de la 2 la 8 mm, pentru acomodarea la diferite grade de absorbţie a şocului şi de necesităţi ale utilizatorului în timpul numeroaselor activităţi sportive.
Pret:
50 ron
Suntem:
Furnizor, Importator si Oferim servicii pentru covor pvc Tarkett.
Livrare:
Livram si prin curier
Alte resurse:

covor pvc tarkett