Cutii cu eclisa - BUCURESTI

(BUCURESTI)
cornier perforat, profile perforate, cutii cu eclisa


Cutii cu eclisa

Categorie: cutii,eclise,cutii de separatie,
Descriere: INSTEL PRODUCT SRL - cornier perforat, profile perforate, cutii cu .... Oferim cornier perforat, profile perforate, cutii cu eclisa. Firma noastra este pe piata din anul 1995 si comercializeaza urmatoarele produse: cornier perforat (profile ...
Pret: Negociabil

Cereti mai multe detalii ... rapid si simplu!
*Nume:
*Email:
*Telefon:
Firma:

Mesaj:

Codul de 4 litere din imaginea alaturata:
 
Comandati rapid prin telefon
.. Cutii cu eclisa de la INSTEL PRODUCT SRL...
0744
 
Cutii cu eclisa

Poze Cutii cu eclisa. Pentru mai multe poze, preturi si detalii despre Cutii cu eclisa completati rapid o cerere de oferta.

 

Articole asemanatoare cu Cutii cu eclisa..
Cutie cu eclisa
Cutie cu eclisa
cutie cu eclisa sau priza de pamant se foloseste pentru citirea tensiunii in prize in special pentru aparatura de calcul
Pret: 38.95
fara poza
Cutii po tale Promo grupaj de 10 buc
Cutie postala pentru scara bloc- 10 module Date tehnice Material: tabla zincata, grosime 0.8 mm Vopsire cu vopsea Hammer lovitura de ciocan Dimensiuni modul: 80x250x200 mm (inaltimexlungime..
Pret: 509
fara poza
Cutii po tale Cubo Composto Rivista Series set de 4 cutii 38
Cubo Composto Rivista Orizzontale C4R/O inox Seturi de 4 c su e po tale ideale pentru blocuri /case/vile mici. Aceste cutii po tale sunt proiectate ntr-un format de revist , cu posibilitate..
Pret: 660
fara poza
CUTII POSTALE INDIVIDUALE FORMAT DE REVISTA COD ESSE SIRE VR
Plec nd de la un design clasic, cutia po tal SIRE BR este adaptabil n orice context. Fanta de introducere a coresponde ei dispune de un element mobil. Dimensiunile sunt: n l ime : 29 cm l r..
Pret: 242
fara poza
Cutii po tale import Seria PRISMA
Cutie po tal economic confectionata din aluminiu culoare ampanie, adaptabil la orice tip de cl dire. Este potrivit pentru cei care au suficient spa iu pentru a fi alocate c s u ele po tale ..
Pret: 168
fara poza
Cutii po tale incastrabile n perete modular 1 orizontale de
Format de revist i conforme cu norma EN 13724 Sportello Modular SP1 Culori disponibile :argintiu,auriu,negru,rosu RAL 3003,element mobil negru,verde RAL 6005 element mobil negru, alb RAL 90..
Pret: 300
fara poza
Cutii po tale curbate orizontale Curve 2 series
cu panel pentru videointerfonie i sonerie(op ional) si doua usi fata/spate Cutii postale serie curbata culoarea ghisa si argintiu pentru 9 apt si o singura coloana de 90 cm Panel pentru int..
Pret: 439
fara poza
Cutii po tale Asocia ii de locatari
Pre ul este afi at per cutie. Dimensiuni/cutie 330x215x70 mm Fanta de acces este protejata cu clapeta, deschiderea usii de sus in jos. Vopsit electrostatic. Yale cu doua chei. Suport pentru..
Pret: 58
fara poza
Cutii po tale din aluminiu anodizat model ESSE SE Italia
Plec nd de la un design clasic, cutia po tal SE este adaptabil n orice context. Textura sa din Aluminiu anodizat disponibil n culorile: auriu i argintiu o fac modern i elegant . Dimensiunil..
Pret: 167
fara poza
Cutii po tale individuale
Cutie po tal STANDARD alb. Dimensiuni exterioare: x Lx A 260x170x60 mm Dimensiuni fant : Lx 140x20 mm Sistem de nchidere: cilindru cu 2 chei Greutate: 0.80 kg Pot fi a ezate in forma de mod..
Pret: 110

Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro