follow Firme » Constructii imobiliare » Expertiza tehnica
  home     Constructii imobiliare   Expertiza tehnica
Back on top
telefon 0721 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Expertiza tehnica

Categorie: Proiectare constructii
Categorii afaceri Meniu
  • Acasa
  • Proiectare constructii
  • + arata toate categoriile
  • Unde ne gasiti?
  • Identificare fiscala
 
share Distribuie pagina
 
Descriere:
Expertiza tehnica de rezistenta este documentatia intocmita de un inginer cu o vasta experienta ce este atestat MDRAP prin care constructiilor existente li se evalueaza rezistenta si stabilitatea raportata la solicitarile curente la care este supusa in timpul exploatarii. Sau altfel spus expertiza tehnica studiaza capacitatea cladirilor vechi de a si indeplini functiunile in conditii de siguranta pentru ocupanti atat in timpul solicitarilor curente gravitationale cat si in timpul situatiilor exceptionale din timpul cutremurelor. Expertizele tehnice in constructii pot fi de mai multe feluri:
1) expertiza pentru alipirea la calcan - este obligatorie atunci cand se doreste edificarea unei constructii noi pe limita de proprietate in imediata vecinatate a unei cladiri existente. Scopul acestei expertize este de a descrie conditiile prin care noua investitie poate fi ridicata astfel incat sa nu fie afectata structura de rezistenta a imobilului vecin. Expertiza pentru protejarea calcanului existent este necesara si atunci cand se doreste desfiintarea unei cladiri situata pe limita de proprietate unde este prezenta si o alta invecinata.
2) expertiza pentru efectuarea modificarilor asupra constructiilor existente. Modificarile uzuale ce se pot aplica cladirilor constau de obicei in recompartimenari interioare, extinderi,supraetajari, schimbari de destinatie etc. expertiza tehnica in acest caz avand rolul de a evalua impactul asupra
Schimbarilor dorite din punct de vedere al rezistentei si stabilitatii la actiunile gravitationale si seismice. De la caz la caz poate fi necesara o consolidare locala sau globala a constructiei concomitent cu efectuarea schimbarilor.
Pret:
300
Suntem:
Oferim servicii de Expertiza tehnica.
Alte resurse:

expertiza tehnica