follow Firme » Casa decoratiuni » Obiecte decorative » Statuete » Statueta
  home     Statuete   Statueta
Back on top
Logo STALPISORI SI STATUETE

STALPISORI SI STATUETE

MEHEDINTI

Fantani arteziene

telefon 0721 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Fantana arteziana sirena cu scoica din beton model F11.

Categorie: Fantani arteziene
Categorii afaceri Meniu
 
share Distribuie pagina
 
Anunturi sponsorizate Google
live
Descriere:
Buna ziua,
fantana arteziana cu circuit inchis, e un decor minunat pentru gradini, parcuri, hoteluri, cladiri publice. Avand circuit inchis, trebuie doar sa o alimentati periodic cu apa si functioneza fara probleme. Fantana este realizata din beton de inalta calitate, rezistent la toate conditiile meteorologice (inghet, ploaie, soare.) Puteti cumpara produsele de la sediul firmei sau modalitatea de livrare la domiciliu se face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Termen de executie a comenzilor : 10-14 zile lucratoare.
Detalii tehnice: Inaltime: 130 cm. / Latime: 100 cm. / Greutate: 350 kg. Material: beton ranforsat si aditivat cu agregate concasate. Costurile de transport a marfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate, dimensiune si locatia destinatarului. Costurile de transport sunt:
Pretul produslui comandat, costuri de paletare, (palet necesar expeditiei, ambalaje utilizate pentru transportarea in mod corespunzator a marfurilor.) Plata se face in contul nostru la banca in baza unei proforme si dupa confirmarea platii in 2-3 zile lucratoare produsele ajung la dvs.
In cazul in care sunt necesare informatii suplimentare, va stau la dispozitie. Ma puteti contacta la adresa de facebook, stalpisori si statuete, pe site web www.stalpisori-statuete.ro sau la numarul de telefon 0721 69 54 73.
Va multumim pentru interesul acordat produselor noastre.
Pret:
800 lei/buc.
Suntem:
Producator de Fantana arteziana sirena cu scoica din beton model F11..
Oferta:
Fantana arteziana sirena cu scoica din beton model F11. angro (engros) si en detail
Livrare:
Livram si prin curier
Alte resurse:

statueta