follow Firme » Ecologie » Fose septice » Fosa septica
  home     Fose septice   Fosa septica
Back on top
telefon 0761 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Fosa septica tricompartimental

Categorie: Fose septice
Categorii afaceri Meniu
  • Acasa
  • Fose septice
  • + arata toate categoriile
  • Fax
  • Unde ne gasiti?
  • Identificare fiscala
 
share Distribuie pagina
 
Descriere:
Fose septice din fibra de sticla. Atent executate, cu posibiliate de modificare in functie de necesitatile clientilor. Produsele sunt realizate la standarde europene de catre o echipa cu o experienta de peste 20 de ani. Acestea se pot confectiona in diferite forme si marimi astfel incat putem satisface cerintele fiecarui client.
ProdCompany ofera rezervoare de apa din fibra de sticla de diverse forme si marimi, pentru pozitionari diferite (orizontal, vertical, subteran,suprateran). Oferim consultanta si proiectare pentru rezervoarele de apa de dimensiuni mari. Produsele realizate de ProdCompany au o garantie standard si sunt verificate si autorizate de catre o echipa cu peste 20 de experienta.
Produsul fosa septica din fibra cu o capacitate intre 1000 litri-20000 litri fosele septice tricompartimtale se pot ingropa in sol fara alte amenajari La alegerea amplasamentului fosei septice se vor evita versantii cu pante abrupte, nestabili sau care îsi pot pierde stabilitatea prin lucrarile de executie si pe cât posibil se vor evita terenurile cu apa freatica, macroporice, tasabile sau cu capacitate portanta redusa Groapa in care se instaleaza fosa trebuie sa fie cu circa 40 cm mai mare decat dimensiunile gabaritice ale recipientului si trebuie sa tina cont ca pe fundul gropii trebuie introdus un strat de 15-20cm de nisip
Fosele Prod Company sunt rezistente la coroziune, la razele ultraviolete, au o greutate redusa si cu o structura puternica.
Totodata sunt net superioare celor din metal, polietilena sau polipropilena, fiind folosite pentru o gama larga de stocare lichide si aplicatii tehnologice industriale sau de uz casnic,
Pret:
Incepand cu 950 lei
Suntem:
Producator de Fosa septica tricompartimental.