follow Firme » Constructii imobiliare » Hidroizolatii » Hidroizolare terasa
  home     Hidroizolatii   Hidroizolare terasa
Back on top
Logo HIDROSET SRL

HIDROSET SRL

BUCURESTI

Hidroizolatii gresie

telefon 0766 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Hidroizolatii terasa cu gresie

Categorie: Hidroizolatii gresie
Categorii afaceri Meniu
  • Acasa
  • Hidroizolatii gresie
  • + arata toate categoriile
  • Unde ne gasiti?
  • Identificare fiscala
 
share Distribuie pagina
 
Anunturi sponsorizate Google
live
Descriere:
Hidroizolatii la terasa cu infiltratii acoperita cu gresie, solutie alternativa pentru rezolvarea problemelor fara decopertare si desfacere suport. Folosim ca hidroizolatie membranele bituminoase de calitate superioara, materiale cu o consistenta elastica si rezista anti-imbatranire la raze ultraviolete. Amorsarea suprafetei este esentiala pentru o mai buna aderenta de suport, iar placile ceramice desfacute de pe suport trebuiesc fixate. Ulterior suprafata hidroizolata va trebui protejata cu pardoseala pentru trafic, in cazul in care avem terasa circulabila. Mai multe detalii pe site-ul nostru Hidroset.Ro
Societatea noastra a aplicat si reparat terase finisate cu gresie unde hidroizolatia nu era existenta, insa regula noastra este sa facem terase noi odata si bine inca din faza de constructie, protejarea cu gresie sa confere o durata mai mare de viata si nu probleme de infiltratie.
Realizam terase sigure in sistem de hidro si termoizolare in stratificatie bine gandita astfel incat sa nu existe infiltratii in planseu sau apa care stagneaza in sistem. Acoperisurile drepte sau balcoane circulabile necesita o lucrare de izolatie realizata cu raspundere si cu materiale rezistente la poluare si clima din ce in ce mai severa.
Pret:
negociabil
Suntem:
Oferim servicii de Hidroizolatii terasa cu gresie.