follow Firme » Echipamente electrice » Instalatii electrice » Verificari pram » Masuratori prize pamant
  home     Verificari pram   Masuratori prize pamant
Back on top
Logo SC FORCE TEAM CONSULT SRL

SC FORCE TEAM CONSULT SRL

BUCURESTI

Prize de pamant

telefon 0721 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Masuratori prize de pamant

Categorie: Prize de pamant
Categorii afaceri Meniu
 
share Distribuie pagina
 
Anunturi sponsorizate Google
live
Descriere:
Vă oferim servicii de verificare a instalațiilor de legare la pamant (PRAM) – măsurarea rezistenței prizei de pământşi verificarea continuității conductoarelor de legare la pământ.
Force Team Consult este atestată de ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei), de tip A1 – pentru “Încercări de echipamente şi instalații electrice de joasă tensiune”.
Există mai multe motive pentru a efectua legarea la pământ şi implicit verificarea periodică a acesteia; cele mai importante motive privesc asigurarea siguranței personalului şi protejarea clădirilor şi echipamentelor împotriva supratensiunilor.
Instalațiile de legare la pământ precum prizele pământare şi electrozii de priză trebuie să fie verificate cel puțin o dată pe an, conform legislației în vigoare. Aceste verificări anuale sunt determinate de rezistivitatea scăzută a solului şi de caracterul său foarte coroziv în prezenței apei şi sărurilor, factori ce pot eroda electrozii de priză şi legăturile acestora.
În urma fiecărei verificări oferim un buletin de verificare a instalației de legare la pământ, valabil pentru 6 luni. De asemenea, în cazul oricărei probleme constatate se întocmeşte un plan de acțiuni corective.
Pret:
10 lei
Suntem:
Oferim servicii de Masuratori prize de pamant.