follow Firme » Constructii imobiliare » Utilaje constructii » Macarale » Macarale telescopice
  home     Macarale   Macarale telescopice
Back on top
Logo GD MASINI DE RIDICAT SRL

GD MASINI DE RIDICAT SRL

CLUJ

echipamente de ridicat

telefon 0264 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Minimacarale telescopice

Categorie: echipamente de ridicat
Categorii afaceri Meniu
 
share Distribuie pagina
 
Anunturi sponsorizate Google
live
Descriere:
Maeda va ofera o gama larga de minimacarale telescopice de dimensiuni reduse, pe senile de cauciuc sau otel, cu optiuni de motorizare diesel,electric sau gpl.
In functie de unghiul si lungimea bratului telescopic, Maeda va propune minimacarale pe senile tip paianjen sau tip cu cabina inchisa pentru sarcini maxime de la 995 /2930 kg pana la 3830 /6000 kg, la inaltimi de ridicare de la 5.5 /8.71 m pana la 16.8 /16.7 m, cu deschideri permise de la 600 /1740 mm pana la 1380 /2490 mm, dupa cerintele cerute de client.

De asemenea minimacaralele pe senile Maeda dispun de un sistem de transmisie hidrostatica, au viteze de deplasare variabila, pot fi actionate prin telecomanda sau pot fi echipate cu aer conditionat pentru cele cu cabina.Sunt usor de transportat si precise in manevrare,prezentand siguranta in exploatare.

Maeda ,minimacara este solutia dvs. pentru ridicat in spatii inchise, subterane, inguste, pe acoperis datorita caroseriei extrem de supla si usoara. Poate fi solutia in mentenanta utilajelor industriale sau in manipularea diverselor sarcini cum ar fi sticla, panouri, masini unelte, utilaje, tevi, tuburi, table,sine de cale ferata, busteni,etc.
Pret:
1
Suntem:
Importator de Minimacarale telescopice.
Alte resurse:

macarale telescopice