follow Firme » Mobilier » Mobilier medical » Paturi spital
  home     Mobilier medical   Paturi spital
Back on top
Logo MEDICLAND.RO SRL

MEDICLAND.RO SRL

BIHOR

Pat spital

telefon 0359 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Pat spital Economic II Bedeco lemn

Categorie: Pat spital
Categorii afaceri Meniu
 
share Distribuie pagina
 
Anunturi sponsorizate Google
live
Descriere:
Patul de ingrijire Economic II are constructie extrem de solida, astfel incat sa indeplineasca toate nevoile de ingrijire de zi cu zi intr-un mod perfect. Robust si usor de intretinut. Raportul pret-performanta este extrem de rezonabil. Cu toate acestea nu a existat nici o economisire privind constructia si materialele folosite. Are 4 sectiuni, o saltea cu dimensiunile 90 x 200 cm.
Zona spatelui si a coapselor, precum si inaltimea saltelei sunt reglabile cu ajutorul unor motoare electrice. Inaltimea sectiunii picioarelor, poate fi redusa prin inclinarea bazei saltelei. Componentele metalice sunt sigilate cu un strat de lac cu pulberi de poliester, de culoare albastra. Zonele de la capetele patului (la cap si la picioare) sunt finisate din lemn de fag.
Este dotat cu controlul manual cu functie de blocare selectiva. Patul de ingrijire se poate monta si demonta foarte usor, de catre o singura persoana, fara unelte suplimentare - si aceasta in cateva minute! Patul vine dotat cu un kit depozitare / transport.
Pret:
3699
Suntem:
Furnizor si Importator pentru Pat spital Economic II Bedeco lemn.
Alte resurse:

paturi spital