Pilote de pat groase - CONSTANTA

(CONSTANTA)
design interior, design interior case, design interior vile


Pilote de pat groase

Categorie: Pilote de pat
Descriere: Pilote de pat pentru sezonul de iarna cu densitate 400 gr/mp. Pilote de pat la pret de producator. În primul rând este vorba de plăpumi cu umplutura antialergica si fete din bumbac cu poly. Pilotele matlasate pentru Hotel si Pensiuni au pe suprafața un desen liniar. Cu acesta forma pilotele nu se contractă și revin la forma ei initiala. Pentru comenzi si detalii despre livrari contactati departamentul de vanzari. www.nikydecor.ro Pret fara tva pentru pilota de 400 gr/pat singl
Pret: 53 lei

Telefon
Trimite mesaj

Pilote de pat groase

Poze Pilote de pat groase. Pentru mai multe poze, preturi si detalii despre Pilote de pat groase completati rapid o cerere de oferta.

           

Articole asemanatoare

Pilote de pat din bumbac
Pilote de pat din bumbac
Comercializam pilote de pat pentru Hoteluri si Pensiuni. PILOTA ALBA MATLASATA 140 200 cm 60 BBC 40 PES Netesut 200gr. mp 100 PES Cu colturile rotunjite si cu bentita pe margine PILOTA MATLA..
Pret: 40 lei
Pilote de pat
Pilote de pat
Pilote de pat pentru sezonul de iarna cu densitate 400 gr/mp. Pilote de pat la pret de producator Cele mai ieftine pilote sunt cele matlasate. În primul rând este vorba de plăpumi cu ..
Pret: 53
Pilote de pat pentru Hotel
Pilote de pat pentru Hotel
Vindem pilote de pat pentru Hoteluri si Pensiu i la pret de producator .Pilota 140/210 - umplutura 100% antialergica 200g/m2 40.0 lei Pilota 180/210 - umplutura 100% antialergica 200g/m2 ..
Pret: 49,5 lei
Lenjerii de pat bumbac natural
Lenjerii de pat bumbac natural
Producator lenjerii de pat pentru Hotel si Pensiune din bumac 100% .Set lenjerie de pat din bumbac 100% natural pentru pat single .Pret fara tva set lenjerie pat din bumbac 100 % .Comanda m..
Pret: 55
Lenjerii de pat Hotel
Lenjerii de pat Hotel
Ca producator de lenjerii de pat din bumbac si damasc pentru Hotel, oferim clientilor nostri garantia calitatii pentru produsele noastre care reprezinta cel mai bun raport calitate pret. Len..
Pret: 108 lei
Cuverturi de pat
Cuverturi de pat
Cuvertura de pat matlasata din bumbac si poly pentru Hotel si Pensiune.Cuvertura de pat prezentata are fata dubla. Cuverturi pentru pat dublu si single. Livram orice cantitate de cuverturi d..
Pret: 124
Lenjerii de pat bumbac
Lenjerii de pat bumbac
Suntem producatori de lenjerii de pat din bumbac si damasc pentru Hoteluri si Pensiuni.Pretul afisat este pentru lenjerie de pat single din bumbac 100 natural fara tva.
Pret: 54 lei
Lenjerie de pat Hotel
Lenjerie de pat Hotel
Suntem furnizori de lenjerii de pat din bumbac 100% natural si damasc satimant in dungi pentru Hoteluri si Pensiuni.Gama de produse Horeca cuprinde : Lenjerie pat, Lenjerie pat bumbac, Lenje..
Pret: 75 lei
Perne de pat
Perne de pat
Comercializam o gama variata de perne cu fete din bumbac si umplutura antialergica pentru industria Hoteliera Perne bumbac, Perna antialergica, Perne cu puf natural, Perne din pene si fulgi ..
Pret: 23 lei
Lenjerii de pat damasc pentru Hotel
Lenjerii de pat damasc pentru Hotel
Dotari si echipamente textile Hoteluri, Restaurante, Pensiuni Lenjerii de pat din damasc si bumbac,Protectie saltea matlasata si impermeabila, Perdele si Draperii, Draperii black-out, Materi..
Pret: 54 lei

Index Afacerist.ro Termeni si conditii Politica confidentialitate Contact Afacerist.ro Servicii platite Afacerist.ro