follow Firme » Constructii imobiliare » Constructii piscine » Piscine beton » Piscina beton armat
  home     Piscine beton   Piscina beton armat
Back on top
Logo SC AQUA BLUE SRL

SC AQUA BLUE SRL

SALAJ

Piscine

telefon 0771 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Piscine beton armat

Categorie: Piscine
Categorii afaceri Meniu
 
share Distribuie pagina
 
Anunturi sponsorizate Google
live
Descriere:
Pentru a realiza piscina dvs. e nevoie de un proiect bun si o firma serioasa, care va oferi garanții de calitate ,,O BUNĂ FUNCȚIONARE PE O PERIOADA CÂT MAI INDELUNGATA"
Piscina poate fi din prefabricate s-au beton armat tradițional ; în formă liberă sau regulată, sistem cu skimmer sau cu canal perimetral, (LUCIU DE APA ) în funcție de necesități, atât din punctul de vedere al gustului, cât și funcție de caracteristicile de mediu ale zonei în care piscina trebuie construita.
Construirea unei piscine este o investiție și trebuie să fie rezultatul unor alegeri tehnice făcute cu precauție pentru a se evita modificări ulterioare. Cel mai bun moment de realizare a proiectului este Septembrie - Octombrie, încât să puteți ajusta proiectul în toate detaliil sale și, la începutul primăverii sa se înceapă constructia piscinei.
APA PURA SI TRANSPARENTA pentru baie în condiții de siguranță: necesita un tratament adecvat al apei (circulatie / filtrare) și dezinfecție cu produse specifice pentru a crea condițiile necesare realizării unui bazin de înot de înaltă calitate.

CHELTUIELI DE FUNCȚIONARE
cu o instalație corect dimensionata, cheltuielile de administrare nu sunt mari. Singura investiție reală este cea inițială.
Piscina din punct de vedere tehnic poate fi împărțita după cum urmează:
• Locul
• Forma și tipul de preaplin
• Structura
• impermeabilizarea si stratul de finisaj
• instalația de filtrare Apa
• Sistemul de dezinfectare a apei
• Accesorii
LOCALIZARE: una dintre caracteristicile cheie ale piscinei este acela de a fi un element foarte flexibil, prin urmare, posibilitatea de a se adapta la orice spațiu. Deci, nu vă descurajați dacă spațiul disponibil este mic,chear și în aceste locuri se pot realiza cele mai frumoase piscine. Cel mai important lucru este plasarea piscinei într-o zonă care să asigure o expunere cat mai mare la soare în timpul zilei, la adăpost bun de vânt, departe de copaci înalți și care să permită, eventual, o buna intimitate.
FORMĂ:
clasice dreptunghiulare- pot fi considerate prea comune, așa că aveti posibilitate de a alege forme mai fanteziste. Cu toate acestea,este bine de știut,"acea originalitate vine la un preț mai mare ", în special la piscinele din beton armat traditional. La piscinele din prefabricate toate acestea au fost depășite datorită formei libere de cofraje prefabricate care vă permit să realizati o piscină cu cele mai ciudate forme. Formele geometrice au unele avantaje incontestabile: întreținere ușoară, asigură o bună circulație a apei, o utilizare mai ușoară a echipamentelor de curățare automată.
Overflow: apele de suprafață a bazinelor de înot pot fi construite prin skimmere sau prin intermediul canalului perimetral (LUCIU DE APA ). Skimmere sunt fante, prevăzute cu flotoare de tragere și coșuri de colectare de frunze, insecte, etc.; este cu siguranță cel mai răspândit sistem datorita accesibilității sale. Sistemul cu canal perimetral (LUCIU DE APA ) are avantaje fata de cele cu Skimmer, cum ar fi: evacuarea mai rapidă a materialelor străine depozitate pe suprafața indiferent de direcția vântului, lipsa de margine, mal de curățat , mai ușor de înotat, datorită faptului că nu există nici un val de întoarcere cauzate de impactul apei de perete și în final, cel mai bun rezultat estetic, datorită faptului de a avea nivelul apei egal cu nivelul podelei.
Structura: este o parte importanta, ea trebuie să reziste testului timp; betonul armat este, fără îndoială, cel mai potrivit material.
STRUCTURA
- de beton armat poate fi realizată într-un mod tradițional sau cu cofrajele moderne
- din prefabricate (bolțari beton ).
În primul caz, după un tratament de impermeabilizare pot fi acoperite cu gresie sau cu mozaic de sticla elegant, rezultatul va fi un lucru foarte personalizabil și elegant, cu toate acestea.
Pret:
1
Suntem:
Producator si Oferim servicii pentru Piscine beton armat.
Alte resurse:

piscina beton armat