follow Firme » Gradina » Fantani arteziene » Fantana arteziana
  home     Fantani arteziene   Fantana arteziana
Back on top
Logo PIATRAONLINE

PIATRAONLINE

BUCURESTI

Amenajare gradina/Fantani arteziene

telefon 021 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Pompa Fantana Arteziena Vivaria: Vario 2000

Categorie: Amenajare gradina/Fantani arteziene
Categorii afaceri Meniu
 
share Distribuie pagina
 
Anunturi sponsorizate Google
live
Descriere:
Amenajarea gradinii este adesea completata in mod uimitor cu spectacolul unei caderi de apa. O fantana arteziana sau o cascada schimba tot peisajul. De aceea ai nevoie de pompa adecvata. Produse in Romania, pompele de fantana arteziana Vario sunt ideale atunci cand esti in cautarea unor idei de amenajare gradina sau pentru ambiante interioare. Rezista cu succes intemperiilor. In cazul modelului Vario 2000, coloana de apa este ridicata pana la 2.60 m.
Pompele de apa Vario 2000 sunt construite la o calitate inalta cu un motor puternic si un consum mic de energie. Este garantata o viata de lunga durata datorita motorului de rasina epoxidica cu ax ceramic. Pompa se foloseste doar cu apa de o temperatura care sa nu depaseasca 35°.
Intretinere:
Pentru a asigura o viata lunga fara probleme de operare este recomandata curatarea regulata a pompei iar in timpul iernii este recomandata inalturarea acesteia din apa si depozitarea ei intr-un loc uscat si ferit de ger.
Recomandari:
Rock Star Construct va ofera o gama larga de fantani rustice fantani arteziene de gradina fantani de curte fantani arteziene de interior fantani arteziene de curte in compatibilitate cu pompele de apa Vario.
Debit apa: 2000 l/h
Consum energie: 44 W
Inaltime maxima: 2 60 m
Diametru conexiune aspirare: 25 mm
Dimensiuni: L 165 x W 95 x H 115 mm
Pret:
179
Link produs:
pagina prezentare
Alte resurse:

fantana arteziana