follow Firme » Echipamente » Ascensoare » Reparatii ascensoare » Reparatii ascensoare
  home     Reparatii ascensoare   Reparatii ascensoare
Back on top
Logo ASCENSORUL BETA SERVICE SRL

ASCENSORUL BETA SERVICE SRL

BUCURESTI

service lifturi

telefon 0723 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Service ascensoare electrice

Categorie: service lifturi
Categorii afaceri Meniu
 
share Distribuie pagina
 
Anunturi sponsorizate Google
live
Descriere:
DESPRE NOI
Suntem o societate cu capital privat, autorizata de I.S.C.I.R. sa repare, sa efectueze revizie tehnica, revizie generala si sa intretina ascensoarele hidraulice si electrice de persoane si/sau materiale, conform PT I.S.C.I.R. R2-2010.

Dispunem de un personal tehnic specializat, autorizat de I.S.C.I.R.. Acumulam peste 15 de ani de experienta in domeniul ascensoarelor, compania noastra efectueaza intretinere, reparatii si modernizari, pentru toate tipurile de ascensoare electrice si hidraulice.
Beneficiarii serviciilor noastre fiind diversi, respectiv asociatii de locatari, institutii ale statului, unitati medicale, societati bancare, societati de productie si comerciale, unitati militare, persoane fizice, etc. Preocupati permanent de satisfacerea cerintelor clientilor livram cea mai buna tehnologie si calitate, avand finisaje standard sau de lux, fiecarui beneficiar in parte, de aceea produsele montate de noi au o garantie extinsa.
Intretinerea lifturilor se face dupa consultarea cu clientul pentru a stabili programul si orice fel de alte cerinte speciale. Toate contractele de intretinere sunt monitorizate de catre compania noastra astfel incat sa identificam la timp eventualele defecte care pot aparea si daca o defectiune are loc in mod repetat atunci in mod obligatoriu se incearca mai intai repararea si daca nu este posibil atunci se va dispune inlocuirea componentelor care nu functioneaza corect.
Dispeceratul permanent 24 / 24 permite posibilitatea comunicarii si rezolvarii imediate a problemelor clientilor nostri prin efectuarea interventiilor la ascensoare cu un program zilnic (inclusiv sambata si duminica) intre orele NON STOP.

MISIUNEA NOASTRA

Suntem hotarati sa schimbam conceptul de interventii si service ascensoare, sa eliminam costurile ascunse, inlocuirea nejustificata a pieselor de schimb, clauzele de reziliere abuzive din contracte, umflarea de pret a serviciilor si pieselor de schimb, montam componente de ascensoare numai de cea mai buna calitate sustinute de garantii extinse (unele nelimitate) la preturi dintre cele mai mici.
Garantam diminuarea deranjamentelor unui ascensor cu pana la 90 % intr-o perioada cuprinsa intre 6 si 12 luni. Obiectivul nostru este un profit in urma unei colaborari pe termen lung, mentinerea unei excelente relatii profesionale cu beneficiarii si de aceea am creat si pachete de intretinere cu preturi foarte atractive.
Daca doriti oferte si informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.
NR TELEFON 0723708214,0769321801
CABINE MODERNIZATE GRATUITE FARA COSTURI
EMAIL:ascensorulbeta@yahoo.com
Pret:
155
Suntem:
Oferim servicii de Service ascensoare electrice.
Alte resurse:

reparatii ascensoare