follow Firme » Servicii firme » Servicii ddd » Dezinsectie si deratizare
  home     Servicii ddd   Dezinsectie si deratizare
Back on top
Logo SC LUCATEAM GROUP SRL

SC LUCATEAM GROUP SRL

ALBA

Servicii curatenie

telefon 0757 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Servicii deratizare, dezinsectie, dezinfectie

Categorie: Servicii curatenie
Categorii afaceri Meniu
  • Acasa
  • Servicii curatenie
  • + arata toate categoriile
  • Unde ne gasiti?
  • Identificare fiscala
 
share Distribuie pagina
 
Anunturi sponsorizate Google
live
Descriere:
Cu ajutorul personalului calificat si a celor mai noi instrumente din domeniu, vom sti cu exactitate ce sa folosim pentru a inlatura daunatorii. Serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie sunt in conformitate cu normele impuse de Ministerul Mediului.

LucaTeam Group rezolva prin serviciile sale , problemele create de rozatoare, care reprezinta un pericol real pentru oameni,atat prin bolile pe care le pot transmite,cat si prin pierderile economice pe care le pot aduce.

Firma noastra pune la dispozitia dumneavoastra personal calificat, atestat profesional de firme de profil, dotat cu aparatura moderna, astfel incat sa realizeze un proces de deratizare la standarde europene .

RECOMANDAM BENEFICIARULUI :

Efectuarea periodica -trimestrial- a lucrarilor D.D.D., repetarea la circa o luna a actiunilor principale, pentru distrugerea focarelor. Incheierea de contracte ferme care asociaza efortul comun si duce la efecte optime privind deratizarea si dezinsectia spatiilor.

Serviciile noastre sunt adresate tuturor categoriilor de clienti: institutii publice, agenti economici sau persoane fizice, oferind posibilitatea încheierii de contracte avantajoase, punând la dispozitie personal calificat si atent verificat, alaturi de cea mai performanta aparatura pe plan mondial la ora actuala.
Pret:
0.7
Suntem:
Oferim servicii de Servicii deratizare, dezinsectie, dezinfectie.