follow Firme » Metalurgie minerale » Tabla » Tabla din plumb
  home     Tabla   Tabla din plumb
Back on top
Logo ALL INDUSTRY SRL

ALL INDUSTRY SRL

SIBIU

tabla de plumb produse plumb

telefon 0747 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Tabla plumb

Categorie: tabla de plumb produse plumb
Categorii afaceri Meniu
  • Acasa
  • Tabla de plumb produse plumb
  • + arata toate categoriile
  • Unde ne gasiti?
  • Identificare fiscala
 
share Distribuie pagina
 
Anunturi sponsorizate Google
live
Descriere:
Producem tabla de plumb cu grosimea de 0,5mm-25 mm si latimi de la 500-1000. Produsul este insotit de certificat de calitate , conform cerintelor CNCAN special pentru cabinete medicale, radiologie; placare de usi cu tabla de plumb.
Tabla plumb realizata din plumb 99,94% conform stas STAS 480 /1978.
Foliile de plumb fiind cele mai maleabile dintre materialele obisnuite , pot fi usor de modelat , format , indoit si/sau usor de taiat pentru a se potrivi tuturor aplicatiilor. Sunt extrem de rezistente la coroziunea din atmosfera, apa sarata si la cele mai multe produse chimice industriale si medicale.
Foliile de plumb sunt aplicate pe pereti, apoi sudate cu o bara din plumb din aceiasi compozitie pentru a crea o bariera impermeabila si durabila. Pe baza de comanda folia din plumb se poate livra si la dimensiunile dorite.

Produsele noastre sunt insotite la livrare de certificat de calitate/conformitate si buletin de analiza spectral. Se fac toate testele cerute de standardele internationale: rezistenta la tractiune, alungire procentuala dupa rupere, duritate, aplatizare, largire, indoire, determinarea limitei de curgere conventionala
Pret:
13
Suntem:
Producator de Tabla plumb.
Alte resurse:

tabla din plumb