follow Firme » Chimice » Vopsele » Tencuiala decorativa silicatica
  home     Vopsele   Tencuiala decorativa silicatica
Back on top
Logo SC ROMTEHNOCHIM.SRL

SC ROMTEHNOCHIM.SRL

ILFOV
Gold

Tencuieli Decorative

telefon 0724 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Tencuiala Decorativa Silicatica EMEX

Categorie: Tencuieli Decorative
Categorii afaceri Meniu
 
share Distribuie pagina
 
Descriere:


Tencuiala Decorativa Silicatica EMEX
este un produs profesional pe baza de silicat de potasiu, pigmenti si aditivi, cu adaos de cuart si granule de marmura, destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect final striat, mat.
Are o aderenta exceptionala, rezistenta si duritate foarte mari si nu permite murdariei sa adere la suport. Contine substante biocide, ce asigura o mare rezistenta la fungi si mucegaiuri.

Domenii de Utilizare:

Tencuiala Decorativa Silicatica EMEX este folosita cu precadere la restaurari de cladiri si monumente , dar este utilizata deasemeni si pentru protejarea si acoperirea cu o textura zgariata a suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi.
Desi este un produs cu caracteristici foarte bune, are dezavantajul unei aplicari foarte restrictive. Astfel nu se recomanda aplicarea de Tencuiala Silicatica pe urmatoarele tipuri de suport: placi de gips-carton, tencuieli de ipsos sau var, straturi vechi de vopsea bogata in rasina, materiale sintetice si rasini, vopsele acrilice, vopsele cu clei sau cazeina, lacuri, vopsele de ulei, suprafete moi si elastice.

Produsul poate fi folosit cu rezultate foarte bune pentru acoperirea suprafetelor din beton, zidarie, tencuieli de ciment, tencuieli vechi compacte si rezistente, gleturi minerale cimentice, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura minerala, uscate, compacte si absorbante.

Suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare Silicatic pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei acestei tencuieli la suport. Inainte de aplicare se vor face teste de compatibilitate pe suport.

In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate in prealabil cu Sanitizant Forte EMEX.

Deasemeni se va aplica un prim strat de Vopsea Lavabila Silicatica de Exterior EMEX, ca strat de fond.

Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/Tencuiala-Decorativa-Structurata-Silicatica.pdf
Pret:
9.1
Link produs:
pagina prezentare
Suntem:
Producator si Oferim servicii pentru Tencuiala Decorativa Silicatica EMEX.
Oferta:
En Detail
Livrare:
Livram si prin curier