follow Firme » Chimice » Vopsele » Tencuiala decorativa siliconata
  home     Vopsele   Tencuiala decorativa siliconata
Back on top
Logo SC ROMTEHNOCHIM.SRL

SC ROMTEHNOCHIM.SRL

ILFOV
Gold

Tencuieli Decorative

telefon 0724 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Tencuiala Decorativa Siliconica EMEX

Categorie: Tencuieli Decorative
Categorii afaceri Meniu
 
share Distribuie pagina
 
Descriere:


Tencuiala Decorativa Siliconica EMEX
este un produs profesional pe baza de rasini acrilice si siliconice, aditivi specifici si fileri, cu adaos de cuart si granule de marmura de marimi diferite. Este utilizat pentru decorarea si finisarea zidariilor exterioare, avand un aspect final decorativ superior, striat (scoarta de copac), mat.
Are o aderenta exceptionala, rezistenta foarte mare si nu permite murdariei sa adere la suport. Exceleaza insa prin elasticitatea foarte mare, care permite aplicarea pe suprafete noi, care “nu s-au asezat”. Contine biocizi ecologici, de ultima generatie, lucru ce ii confera o buna rezistenta la fungi si mucegaiuri.

Domenii de Utilizare:

Tencuiala Decorativa Siliconica EMEX este folosita pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, avandu-se in vedere si obtinerea de efecte vizuale deosebite, dar si o protectie superioara a suprafetei.

Acest tip de tencuiala este superior ca performante aproape tuturor celorlalte tipuri, indeosebi prin faptul ca are o elasticitate deosebita, fiind recomandata pentru cladirile noi, care inca lucreaza, dar si prin rezistenta exceptionala la murdarire, sau la alti factori de expunere (intemperii, UV, etc.). Contine deasemeni hidrofobizanti ce nu permit patrunderea apei in suport.

Desi, in general, ca substrat sunt folosite tencuieli cimentice moderne, pentru aplicare sunt agreeate majoritatea suprafetelor de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, azbociment.

Suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare Siliconic pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei acestei tencuieli la suport.

In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte EMEX.

Deasemeni se va aplica un prim strat de Vopsea Lavabila Siliconica de Exterior EMEX, ca strat de fond.

Fisa Tehnica:>https://emex.ro/Doc/Tencuiala-Decorativa-Structurata-Siliconica.pdf
Pret:
6.5
Link produs:
pagina prezentare
Suntem:
Producator si Oferim servicii pentru Tencuiala Decorativa Siliconica EMEX.
Oferta:
En Detail
Livrare:
Livram si prin curier