Tigaie fonta gratar grill - IASI

(IASI)
rama de canal, rasuflatori gaz metan, mobilier urban


Tigaie fonta gratar grill

Categorie: Produse
Descriere: Tigaie de fonta pentru gatit cu maner Fonta natur, 1.8 kg, 24cm diametru Ideala in bucatarie sau in aer liber. Mancarea gatita in vase de fonta este mai savuroasa si mai sanatoasa. Executam rame de canal carosabile necarosabile, ...tigaie fonta gratar grill gatit
Pret: 46 RON

Cereti mai multe detalii ... rapid si simplu!
*Nume:
*Email:
*Telefon:
Firma:

Mesaj:

Codul de 4 litere din imaginea alaturata:
 
Comandati rapid prin telefon
.. Tigaie fonta gratar grill de la SC MAE SRL...
0733
 

Firma SC MAE SRL nu a adaugat nici o poza referitoare la Tigaie fonta gratar grill. Postati o cerere de oferta pentru a cere detalii despre Tigaie fonta gratar grill si, eventual, poze.


Articole asemanatoare cu Tigaie fonta gratar grill..
fara poza
Ceaun fonta gratar grill
Ceaun din fonta natur Fund si pereti grosi Garantat 5 ani Disponibil in 2 dimensiuni, 12 litri cca 12kg si 15 litri cca 15 kg Mancarea gatita in vase de fonta este mai savuroasa si mai sanat..
Pret: 170 RON
Gratar placa disc grill fonta gradina curte - Mobilier Urban
Gratar placa disc grill fonta gradina curte - Mobilier Urban
Turnam la comanda orice model de gratar, placa, disc din fonta pentru curti gradini sau restaurante. Executam rame de canal carosabile/ necarosabile, rasuflatori gaz, produse tradi ionale de..
Pret: 250.00 RON
Placa fonta gratar grill
Placa fonta gratar grill
Plata de fonta pentru gatit cu maner Fonta natur, 1.7 kg, 28cm diametru Ideala in bucatarie sau in aer liber. Mancarea gatita in vase de fonta este mai savuroasa si mai sanatoasa. Executam s..
Pret: 18.60 RON
Grill fonta placa gratar
Grill fonta placa gratar
Acesoriu obligatoriu pentru o friptura reusita Grill fonta pentru gradina, placa gratar Diverse dimensiuni sau conform specificatiilor beneficiarului Executam standard urmatoarle dimensiuni ..
Pret: 250.00 RON
fara poza
Grill aragaz din fonta
Grill aragaz din fonta, model rotund bombat, cu maner din lemn. Mancarea gatita in vase de fonta este mai savuroasa si mai sanatoasa. Executam rame de canal carosabile necarosabile, rasuflat..
Pret: 46 RON
Gratar turnat din fonta
Gratar turnat din fonta
Gratar turnat din fonta Gratar de fonta turnat dupa cotele clientului, fonta cenusie, grosime 2 cm, garantie 5 ani. Executam standard urmatoarle dimensiuni de plite: 1. 28*58cm, 200ron+tva (..
Gratar din fonta pentru gradina
Gratar din fonta pentru gradina
Gratar din fonta pentru gradina. Se poate executa in orice dimensiune, conform specificatiilor beneficiarului. Disponibil si forma dreptunghiulara. Executam standard urmatoarle dimensiuni de..
Pret: 250.00 RON
Gratar placa gradina din fonta
Gratar placa gradina din fonta
Gratar placa gradina din fonta Executam standard urmatoarle dimensiuni de plite: 1. 28*58cm, 200ron+tva (plita cu striatii, canal acumulare grasime si optional cioc) 2. 50*60cm, 330ron+tva (..
Pret: 250.00 RON
Grill fonta pentru aragaz
Grill fonta pentru aragaz
Grill aragaz din fonta, model rotund/bombat, cu maner din lemn. Mancarea gatita in vase de fonta este mai savuroasa si mai sanatoasa. Executam standard urmatoarle dimensiuni de plite: 1. 28*..
Pret: 43.40 RON
Gratar plita fonta pentru vanat si purcel
Gratar plita fonta pentru vanat si purcel
Suntem mandri de plitele noastre si de clientii multumiti care ne cauta si ne recomanda. Unde merge un ceaun garantat pe viata, merge si o plita de fonta groasa care sfaraie pe lemne, ...gra..
Pret: 250.00 RON

Index Afacerist.ro Contact Afacerist.ro Termeni si conditii Servicii platite Afacerist.ro