follow Firme » Agricultura » Flori » Trandafiri rosii
  home     Flori   Trandafiri rosii
Back on top
Logo LA MAISON DU JARDIN EU SRL

LA MAISON DU JARDIN EU SRL

BUCURESTI

Plante Stabilizate

telefon 0212 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Trandafir Baby Lila Stabilizat

Categorie: Plante Stabilizate
Categorii afaceri Meniu
 
share Distribuie pagina
 
Anunturi sponsorizate Google
live
Descriere:
Trandafir Baby Lila Stabilizat

Trandafirii Premium din oferta noastra creaza un puternic impact prin marimea si petalele larg deschise. Acestia pot fi utilizati ca aranjamente decorative florale sau ca piese centrale in decoratii.

In lume se intalnesc peste 100 de specii, majoritatea originare din Asia si cateva specii native din Europa, America de Nord si Africa.

Una din cele mai rare si mai impresionante culori pentru un trandafir este lavanda. Nuantele de violet deschis ce ies in evidenta au devenit o alternativa la moda pentru evenimentele romantice sau orice alta ocazie, datorita infatisarii lor deosebite.

Trandafirii lila au avut o alura captivanta de-a lungul timpului.
Acesta este adesea un semn de incantare si de dragoste la prima vedere.

Trandafirii lila imprumuta din simbolistica legendara a minuatilor trandafiri albastri. Deoarece tradafirii albastri nu cresc in mod normal in natura, acestia reprezinta misterul si inaccesibilul.

Descoperirea primului tradafir albastru a aprins imaginatia multora. In timp ce cautarea tradafirilor albastrii continua, multe semnificatii acociate cu acestia au fost imprumutate de ruda lor apropiata tradafirul lila. Asftel tradafirii lila simbolizeaza admiratie, supranaturalul si un strop de magie.

Fiind stabilizate, acestor flori nu le va pali culoarea in timp, asadar daca doriti sa nu fiti uitati prea curand acesta este cadoul ideal!

Datorita tehnologiei de prezervare a plantei, prin extragerea sevei si inlocuirea sa cu glicerina acesti trandafiri isi vor pastra prospetimea si supletea naturala de-a lungul anilor.
Pret:
3.39/bucata
Suntem:
Importator de Trandafir Baby Lila Stabilizat.
Livrare:
Livram si prin curier
Alte resurse:

trandafiri rosii