follow Firme » Transporturi » Transport international » Transporturi europa
  home     Transport international   Transporturi europa
Back on top
Logo NUTU SRL

NUTU SRL

VALCEA

Transport

telefon 0720 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Transport rutier marfuri Europa

Categorie: Transport
Categorii afaceri Meniu
 
share Distribuie pagina
 
Anunturi sponsorizate Google
live
Descriere:
NUTU SRL este un furnizor leader în serviciile de transport internaţional cu livrare la termen şi având acces la tipuri variate de vehicule din întreaga lume. Beneficiaţi de o reţea vastă de opţiuni de transport, de echipamente specializate, de comunicări proactive, de opţiuni avansate de urmărire şi de livrare oriunde in Europa.

Suntem decişi să vă oferim servicii de înaltă calitate prin furnizarea de asistenţă de către personalul nostru profesionist, la preţuri rezonabile. Experienţa noastră îndelungată în acest domeniu ne garantează, de asemenea, serviciile competitive. Personalul nostru calificat stă la dispoziţia dvs. Am prefera o abordare individuală şi, prin urmare, suntem pe deplin concentraţi pe nevoile şi cerinţele fiecărui client.

Activitatea noastră acoperă toate tipurile de nevoi logistice: expediere de mărfuri, transport, depozitare sau de alte servicii de expediere, transport comercial de marfă. Ne-am dezvoltat în ultimii ani şi am devenit o companie internaţională de logistică. Noi nu organizăm doar transporturi pentru clienţii noştri, ci le oferim şi o multitudine de servicii logistice suplimentare, precum cele legate de aprovizionare, producţie şi distribuţie de mărfuri.
Pret:
1
Suntem:
Oferim servicii de Transport rutier marfuri Europa.
Alte resurse:

transporturi europa