follow Firme » Chimice » Vopsele » Vopsea pentru pardoseli
  home     Vopsele   Vopsea pentru pardoseli
Back on top
Logo SC ROMTEHNOCHIM.SRL

SC ROMTEHNOCHIM.SRL

ILFOV
Gold

Vopsele Pardoseli

telefon 0724 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Vopsea Epoxidica pentru Pardoseli si Trafic EMEX

Categorie: Vopsele Pardoseli
Categorii afaceri Meniu
 
share Distribuie pagina
 
Descriere:


Vopseaua Epoxidica pentru Pardoseli EMEX este un produs profesional, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici, cu adaos de materiale dure ca: alfa corindon, faina de cuartz, etc. Produsul se caracterizeaza prin aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita in medii chimice puternic agresive, acide sau alcaline, variatii mari de temperatura, rezistenta la uzura si abraziune, etc. Acest tip de vopsea epoxidica poate fi colorata in orice nuanta a cartelei RAL.

Domenii de Utilizare:

Vopseaua Epoxidica pentru Pardoseli EMEX este destinata utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea suprafetelor din beton, mozaic, placi aglomerate, etc., prioritar in conditii de interior, dar si de exterior in cazuri determinate si cu o pregatire speciala a produsului, suportului si aplicarii.

Este folosita cu rezultate excelente pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de factori agresivi, de la frecare pana la expunere in medii chimic puternic agresive, prezenta hidrocarburilor sau a compusilor chimici de gen MeOH, sau EtOH.

Vopseaua epoxidica de pardoseala este agrementata sanitar si este recomandata pentru conditii speciale de igiena cum ar fi: laboratoare, restaurante, cantine, spitale, etc., potrivit cerintelor normelor europene.

Pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetelor este necesara curatirea mecanica pentru inlaturarea oricaror pete sau urme de contaminanti, in special grasimi, si acoperirea cu Grund de Impregnare Epoxidic EMEX. Aplicarea se face prin roluire, pensulare sau pulverizare cu aer sau air-less.

Produsul este recomandat pentru pardoselile (sau suprafetele orizontale in general) din beton, mozaic, placi cimentice turnate, sape autonivelante cimentice, sape minerale cu sau fara autonivelare, etc. Datorita rezistentei mari la diferiti factori atat mecanici cat si chimici, acest tip de vopsea pentru pardoseala se poate aplica in majoritatea zonelor expuse la agresiuni de orice natura, dar si in zonele unde este necesar un aspect decorativ de exceptie.

Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/Vopsea-Epoxidica-Pardoseli.pdf
Pret:
26.5
Link produs:
pagina prezentare
Suntem:
Producator si Oferim servicii pentru Vopsea Epoxidica pentru Pardoseli si Trafic EMEX.
Oferta:
En Detail
Livrare:
Livram si prin curier