follow Firme » Chimice » Vopsele » Vopsele lavabile » Vopsea lavabila
  home     Vopsele lavabile   Vopsea lavabila
Back on top
Logo SC ROMTEHNOCHIM.SRL

SC ROMTEHNOCHIM.SRL

ILFOV
Gold

Vopsele Lavabile

telefon 0724 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Vopsea Lavabila Premium Emex Gold

Categorie: Vopsele Lavabile
Categorii afaceri Meniu
 
share Distribuie pagina
 
Descriere:


Vopseaua Lavabila Premium EMEX GOLD

este destinata folosirii profesionale in vederea protejarii si finisarii de calitate superioara a tencuielilor Vopseaua Lavabila Premium EMEX GOLD este un produs hidrosolubil profesional, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, pentru finisarea tencuielilor interioare sau exterioare, cu putere foarte mare de acoperire (la 1 strat pentru suprafete pregatite corespunzator), aspect semilucios si aderenta deosebita. Este foarte usor de intretinut atat datorita faptului ca nu permite cu usurinta aderarea murdariei la suport, cat si datorita posibilitatii de a fi curatata sau chiar spalata cu buretele. Se fabrica in orice nuanta conform cartelei NCS.

Vopseaua Lavabila Premium EMEX GOLD este destinata folosirii profesionale in vederea protejarii si finisarii de calitate superioara a tencuielilor interioare sau exterioare ale cladirilor noi sau vechi.
Avand avantajul faptului ca nu permite aderarea murdariei la suprafata si ca, deasemeni, se poate curata foarte usor, chiar si prin spalare, este una dintre vopselele lavabile indicate pentru utilizarea in zonele expuse murdaririi sau altor factori ca praf, grasimi, abur.
Se foloseste ca strat final in vederea acoperirii urmatoarelor tipuri de suprafete de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
Se mai poate folosi cu succes pe alte suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.
Pentru realizarea unei zugraveli superioare, la aplicare se recomanda folosirea prealabila a Grundului de Egalizare si Umplere Pori EMEX.
Zonele atacate de mucegai sau fungi vor fi curatate cu Sanitizant Forte EMEX.
In mod obligatoriu, inainte de aplicarea vopselei, suprafetele noi vor fi pregatite cu Amorsa de Perete EMEX sau cu Amorsa Antimucegai EMEX.

Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/Vopsea-Lavabila-Premium-Emex-Gold.pdf
Pret:
135.4
Link produs:
pagina prezentare
Suntem:
Producator si Oferim servicii pentru Vopsea Lavabila Premium Emex Gold.
Oferta:
En Detail
Livrare:
Livram si prin curier
Alte resurse:

vopsea lavabila