follow Firme » Chimice » Vopsele » Vopsea pentru pardoseli
  home     Vopsele   Vopsea pentru pardoseli
Back on top
Logo SC ROMTEHNOCHIM.SRL

SC ROMTEHNOCHIM.SRL

ILFOV
Gold

Vopsele Pardoseli

telefon 0724 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

Vopsea Poliuretanica pentru Pardoseala EMEX

Categorie: Vopsele Pardoseli
Categorii afaceri Meniu
 
share Distribuie pagina
 
Descriere:


Vopseaua Poliuretanica pentru Pardoseala EMEX
este un produs profesional, pe baza de rasina poliuretanica fara solvent, de tip poliolica, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici, ce reticuleaza cu izocianati. Produsul se caracterizeaza prin aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita la intemperii si UV, medii chimice agresive, acide sau alcaline, variatii mari de temperatura, rezistenta la uzura si abraziune, etc. Acest tip de vopsea pentru pardoseli poate fi colorata in orice nuanta a cartelei RAL.

Domenii de Utilizare:

Vopseaua Poliuretanica pentru Pardoseli EMEX este destinata utilizarii profesionale pentru protejarea suprafetelor impotriva factorilor mecanici sau chimici si decorarea de exceptie a suprafetelor din beton, mozaic, placi aglomerate, etc., atat in conditii de interior cat si de exterior.

Este folosita cu rezultate excelente pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de factori agresivi, de la frecare pana la expunere in medii chimic puternic agresive, intemperii, imersare indelungata, variatii dese de temperatura sau prezenta hidrocarburilor.

Vopseaua poliuretanica de pardoseala este agrementata sanitar si este recomandata pentru conditii speciale de igiena cum ar fi: laboratoare, restaurante, cantine, spitale, etc., potrivit cerintelor normelor europene.
Pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetelor este necesara curatirea mecanica in vederea inlaturarii oricaror pete sau urme de contaminanti, in special grasimi, si acoperirea cu Grund de Impregnare Poliuretanic EMEX.

Produsul este recomandat pentru pardoselile (sau suprafetele orizontale in general) din beton, mozaic, placi cimentice turnate, sape autonivelante cimentice, sape minerale cu sau fara autonivelare, etc. Datorita rezistentei mari la diferiti factori atat mecanici cat si chimici, acest tip de vopsea de pardoseala se poate aplica in zonele expuse la agresiuni de orice natura, dar si in zonele unde este necesar un aspect decorativ de exceptie.

Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/Vopsea-Poliuretanica-Pardoseli.pdf
Pret:
24.5
Link produs:
pagina prezentare
Suntem:
Producator si Oferim servicii pentru Vopsea Poliuretanica pentru Pardoseala EMEX.
Oferta:
En Detail
Livrare:
Livram si prin curier