follow Firme » Chimice » Vopsele » Vopsea emex
  home     Vopsele   Vopsea emex
Back on top
Logo SC ROMTEHNOCHIM.SRL

SC ROMTEHNOCHIM.SRL

ILFOV
Gold

Vopsele Industriale

telefon 0724 *** ***
Vezi aici numarul de telefon
cerere oferta Transmiteti o cerere de oferta

VOPSEA TERMOREZISTENTA “EMEX TRS 700”

Categorie: Vopsele Industriale
Categorii afaceri Meniu
 
share Distribuie pagina
 
Descriere:

Grundul Termorezistent Emex
este un produs anticoroziv, realizat pe baza de rasini siliconice, pigmenti, agenti si inhibitori de coroziune rezistenti la temperaturi inalte, utilizat ca strat primar in scopul protejarii suprafetelor metalice expuse la temperaturi ridicate, de peste 700°C, dar, in special pentru a potenta performantele vopselelor siliconice termorezistente finale.
Pentru o aplicare corecta, este necesara pregatirea suprafetei prin asperizare si, mai ales, degresare. Se va avea in vedere indepartarea oricaror urme de grasimi, murdarie, sau alti contaminanti ce impieteaza major asupra rezultatelor finale, si uscarea perfecta a suportului.
Suprafetele vechi, ce prezinta urme de rugina, indiferent daca rapida sau de lunga durata, de profunzime sau de suprafata, vor fi tratate cu Solutia de Fosfatare Anti-Rugina “Emex Rust Stop” .
De asemeni, tot in cazul suprafetelor vechi, daca acestea au mai fost protejate cu alte produse de acoperire, indiferent de provenienta sau calitate, acestea vor fi inlaturate in totalitate, pana la luciu metalic, de preferinta prin sablare conform standardelor existente, sau prin slefuire mecanica, cu perii sau panza abraziva, ori decapare chimica (nu poate fi utilizata in cazul acoperilor bicomponente), cu solutii de tipul Pastei Decapante Emex PC ECO , si urmate de slefuire mecanica. .

Domenii de Utilizare:

Suporturile, pentru care Grundul Anticoroziv Termorezistent Emex este in mod special recomandat, sunt suprafetele de otel si fonta, ca: reactoare, cuptoare industriale, etuve, sobe si calorifere de fonta, tevi de esapament ori alte elemente de evacuare a gazelor, utilaje industriale, pompe, conducte, cuptoare, furnale, s.a.
Suprafetele vechi, ce prezinta urme de rugina, indiferent daca rapida sau de lunga durata, de profunzime sau de suprafata, vor fi tratate cu Solutia de Fosfatare Anti-Rugina “Emex Rust Stop” .
De asemeni, tot in cazul suprafetelor vechi, daca acestea au mai fost protejate cu alte produse de acoperire, acestea vor fi inlaturate in totalitate, pana la luciu metalic, ori prin decapare chimica (nu poate fi utilizata in cazul acoperilor bicomponente), cu solutii de tipul Pastei Decapante “Emex PC ECO” , si urmate de slefuire mecanica.

Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/Grund-Siliconic-Termorezistent-HTP-700.pdf
Pret:
46.20
Link produs:
pagina prezentare
Suntem:
Producator si Oferim servicii pentru VOPSEA TERMOREZISTENTA “EMEX TRS 700”.
Oferta:
En Detail
Livrare:
Livram si prin curier
Alte resurse:

vopsea emex