WC turcesc fonta toaleta Iasi

(IASI)
rama de canal, rasuflatori gaz metan, mobilier urban


WC turcesc fonta toaleta

Categorie: Produse
Descriere: WC turcesc din fonta cenusie,model robust si rezistent. Ideal pentru spatii publice cu trafic intens, santiere. Executam rame de canal carosabile/necarosabile, rasuflatori gaz, produse tradi ionale de uz gospod resc, mobilier ...wc toaleta baie turcesc
Pret: 310.00 RON

Telefon
Trimite mesaj


Poze WC turcesc fonta toaleta. Pentru mai multe poze, preturi si detalii despre WC turcesc fonta toaleta completati rapid o cerere de oferta.


Articole asemanatoare

Toaleta WC turcesc fonta - racord apa - Mobilier Urban
Toaleta WC turcesc fonta - racord apa - Mobilier Urban
Racord pentru oala wc turcesc. Se vinde la set cu wc-ul turcesc. Executam rame de canal carosabile/necarosabile, rasuflatori gaz, produse tradi ionale de uz gospod resc, mobilier urban i gra..
WC turcesc toaleta
WC turcesc toaleta
WC turcesc din fonta cenusie,model robust si rezistent. 21.5 kg. Garantat 5 ani. Ideal pentru spatii publice cu trafic intens, santiere. Executam rame de canal carosabile/necarosabile, rasuf..
Pret: 310.00 RON
fara poza
Vas toaleta fonta
Vas toaleta din fonta,model robust si rezistent. Ideal pentru spatii publice cu trafic intens, santiere. Cel mai sanatos tip de toaleta. Executam rame de canal carosabile necarosabile, rasuf..
Pret: 430 ron
fara poza
Tigaie fonta gratar grill
Tigaie de fonta pentru gatit cu maner Fonta natur, 1.8 kg, 24cm diametru Ideala in bucatarie sau in aer liber. Mancarea gatita in vase de fonta este mai savuroasa si mai sanatoasa. Executam ..
Pret: 46 RON
Picior fonta pentru masa - Mobilier Urban
Picior fonta pentru masa - Mobilier Urban
Picior pentru masa din fonta Executam rame de canal carosabile/ necarosabile, rasuflatori gaz, produse tradi ionale de uz gospod resc, mobilier urban i gradina, utilit i i obiecte de decor. ..
Gratar din fonta pentru gradina
Gratar din fonta pentru gradina
Gratar din fonta pentru gradina. Se poate executa in orice dimensiune, conform specificatiilor beneficiarului. Disponibil si forma dreptunghiulara. Executam standard urmatoarle dimensiuni de..
Pret: 250.00 RON
fara poza
Usa soba teracota fonta Lux neagra
Fronton soba LUX - usa soba din fonta, vopsea termorezistenta Monobloc cu forma rotunjita, usi din fonta plina. Finisaj vopsea termorezistenta neagra argintie. Manere ceramice. Dimensiuni 33..
Pret: 205 RON
fara poza
Ceaun fonta
Ceaun pentru aragaz sau soba traditionala. Fonta cu fund gros. Cca. 3kg, 3,5 litri. Ideal pentru gulas, sarmalute si bineinteles mamaliga. Mancarea gatita in vase de fonta este mai savuroasa..
Pret: 66 RON
Plita fonta cu striatii
Plita fonta cu striatii
Pentru o mancare cu un gust excelent, usor de facut, usor de folosit cu arzatori, lemne sau carbuni. Executam standard urmatoarle dimensiuni de plite: 1. 28*58cm, 200ron+tva (plita cu striat..
fara poza
Ceaun fonta mamaliga
Ceaun fonta mamaliga Ceaun pentru aragaz sau soba traditionala. Fonta cu fund gros. Cca. 3kg, 3,5 litri. Ideal pentru gulas, sarmalute si bineinteles mamaliga. Mancarea gatita in vase de fon..
Pret: 66 RON

Index Afacerist.ro Termeni si conditii Politica confidentialitate Contact Afacerist.ro Servicii platite Afacerist.ro